Това не е обновление или фейслифт – Kawasaki официално представи изцяло

...
Това не е обновление или фейслифт – Kawasaki официално представи изцяло
Коментари Харесай

Kawasaki представи новия Ninja ZX-4RR с 400 кубиков двигател СНИМКИ

Това не е обновление или фейслифт – Kawasaki публично показа напълно новия Ninja ZX-4RR KRT Edition.

Мотоциклетът е оборудван с нов високооборотен четиритактов мотор с течно изстудяване, двоен горен разпределителен вал и четири клапана.

Обемът на мотора е 399 куб.cм. Диаметърът на цилиндъра и ходът на буталото са 57,0 на 39,1 милиметра.

Степента на компресия е 12,6 към едно. В резултат на това моторът на Kawasaki доближава 36 Nm въртящ миг при 11 000 об/мин. Между другото, алената зона на оборотомера стартира от 15 000 оборота в минута.

Мотоциклетът е с 6-степенна скоростна кутия с плъзгащ се съединител (във всички версии). Има 4 режима на шофиране: Sport, Road, Rain и Rider. Можете да сменяте скорости без съединител.

От Kawasaki описват, че в мотора се използват ляти под налягане алуминиеви цилиндри, както и ляти алуминиеви бутала с молибденово покритие на праговете, с цел да се усили живота им.

Широкият диаметър на цилиндъра позволява потреблението на всмукателни клапани с диаметър 22,1 мм и 19 мм изпускателни клапани. Това увеличава въздушния поток.

Колкото до окачването, начело ZX-4RR получава 37-милиметрова обърната вилка Showa Big Piston с регулируемо авансово натоварване и горни пружини. Отзад мотоциклетът има водоравен амортисьор с спомагателен контейнер за работна течност, има опция за контролиране на натоварването и компресията.

Спирачната система се състои от два полуплаващи диска с диаметър 290 мм отпред и радиално инсталирани моноблокови четирибутални съпорти. Отзад има индивидуален 220 мм диск с еднобутален съпорт.

Kawasaki Ninja ZX-4RR ще се предлага с ABS и петпозиционни регулируеми лостове за спирачка и съединител даже в базовата версия.

Колелата са с диаметър 17 инча, а Kawasaki разказва колелата във формата на звезда като здрави и леки. Гуми са Dunlop GPR300.

Ninja ZX-4RR има трирежимна система за надзор на сцеплението, която “разграничава гладко и бързо покачване на предното колело, както и ненадейно покачване на предното колело, осигурявайки гладко покачване, като в същото време поддържа ускоряване ”. В същото време лидерът може да контролира мощността на мотоциклета, като я заглушава с 20%.

Kawasaki Ninja ZX-4RR има лично тегло от 188 кг, височина на седалката от 80 см и междуосие от 138 см. Препоръчителната цена в Съединени американски щати от производителя е 9699 $.  

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР